Стало відомо скільки у iPhone SE 2020 флеш-пам’яті і який акумулятор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple представила iPhone SE другого покоління буквально вчора. Однак, як це зазвичай буває, навіть після анонса Apple не розкрила всю інформацію щодо новинки. 

За традицією, Apple не вказує в описах iPhone обсяг оперативної пам’яті і ємність акумулятора. В результаті, такі подробиці громадськості доводиться дізнаватися зі сторонніх джерел, найчастіше, в результаті розбірок пристроїв по гвинтика. Подробиці про iPhone SE стали відомі досить швидко. 

У списку телекомунікаційного обладнання китайської Tianyi Telecom зазначено, що iPhone SE оснащений 3 ГБ оперативної пам’яті і акумулятором ємністю 1821 мА · год. Відзначимо, що iPhone 8 має такий же акумулятор на 1821 мА · год, а ось ОП у нього менше – тільки 2 ГБ. 

Завтра Apple почне прийом попередніх замовлень на iPhone SE більш ніж в сорока країнах. Продажі почнуться 24 квітня. У США він обійдеться за ціною від 399 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.