Дві головні проблеми Samsung Galaxy S20. Їх не виправить навіть оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чому корейська компанія не випускає флагмани з однаковими чіпами на всіх ринках? Не зрозуміло. Через ці проблеми страждають девайси і люди, які через безвихідь пишуть петиції.

Судячи зі скарг власників флагманських смартфонів серії Samsung Galaxy S20, апарати гріються і, як наслідок, мають скорочений термін автономної роботи. Також власники топового Galaxy S20 Ultra скаржаться на баги з автофокусом при зйомці.

І якщо проблему з автофокусом в більшості пристроїв вдалося полагодити апдейтом, то перегрів і крихітний ресурс акумулятора усунути не виходить. Наприклад, в ряді випадків S20 живе 3-4 години від однієї зарядки, хоча при цьому має батарею на 5000 мАг. Тести і відгуки дали зрозуміти, що проблема криється в процесорах Exynos 990 – це залізо більш слабке, ніж Snapdragon 865, що обертається підвищеним нагріванням при ресурсномістких завданнях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У пошуках справедливості споживачі йдуть на сайт Change.org, де благають Samsung відмовитися від власних процесорів. Подібна петиція вже зібрала 42,7 тисяч підписів.

Очевидно, що проблем немає на американському і ряді інших ринків, куди поставляються девайси з чіпом від Qualcomm. Прикро – купив топовий «Гелаксі», постраждав і продав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.