Стали відомі усі засекречені функції MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер What’s New на YouTube вивчив приховані функції прошивки MIUI 12. Здається, вона стане ще кориснішою – наприклад, з’явиться функція, що знижує мерехтіння дисплея.

Блогер розповів про новий режим використання смартфона, в якому користувач зможе побачити детальну статистику. Звідти можна буде дізнатися, скільки разів користувач знімав блокування девайса, отримував повідомлення, проводив час за тим чи іншим додатком. Статистика включатиме погодинну, щоденну або щотижневу інформацію про використання дисплея.

В режимі фокусування користувач зможе сконцентруватися на роботі і не відволікатися на соцмережі, ігри та інші сервіси, а також повністю відключити всі необов’язкові повідомлення. Можна буде налаштувати цей режим на строк від 20 хвилин до трьох годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.