Motorola Edge+ буде презентовано 22-го квітня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кінці 2019-го року компанія Motorola пообіцяла, що її новий флагман буде анонсовано у 2020-му. Вона також підтвердила вихід смартфонів на Snapdragon 865 та Snapdragon 765G, які будуть підтримувати роботу в мережах п’ятого покоління. 

Недавно з’явилась інформація про те, що ці смартфони вийдуть під назвами Motorola Edge+ та Motorola Edge відповідно. Після місяців, протягом яких від компанії нічого не було чути, вона таки опублікувала твіт про те, що анонс її нового флагманського смартфона пройде 22-го квітня. 

Компанія Motorola також підтвердила, що Motorola Edge+ та Motorola Edge отримають диcплеї з загнутими гранями, на що, щоправда, з самого початку натякала назва “Edge”, що в перекладі з англійської мови означає “грань”. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola Edge+ повинен отримати дисплей OLED діагоналлю 6.67” з роздільною здатністю Full HD+ з частотою 90 Гц. В дисплеї буде вбудований сканер відбитка пальця. Смартфон отримає основну камеру на 108+16+8 МП і фронтальну на 25 МП. За автономну роботу буде відповідати акумулятор ємністю 5000 мАг. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.