Смартфони

Розкрито головні зміни у вигляді майбутніх iPhone

Share

Розкрито головні зміни у вигляді майбутніх iPhone 12. Вже цієї осені Apple повинна представити цілих чотири моделі смартфонів.

В цьому році, крім двох наступників iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, представлять ще дві бюджетні моделі. Топові ж рішення запозичать елементи дизайну у iPad Pro 2018, пише Bloomberg. Вони отримають гострі грані з нержавіючої сталі. Крім того, кути у нових моделей будуть більш закругленими. Екран у iPhone виявиться плоским, а не трохи округленим. Крім того, аналітики пророкують мережі 5G в чотирьох нових моделей смартфонів та випусу двох основних нових аксесуарів, на думку людей, знайомих з планами компанії.

Apple також розробляє меншу і дешеву версію свого динаміка HomePod, який вийде вже в цьому році, і так званих Apple Tags, які дозволять користувачам відслідковувати об’єкти реального світу, як ключі та гаманці, про це розповідають люди, які бачили майбутні прототипи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
прототип iPhone 12

Також повідомляється, що старші моделі смартфонів Apple будуть оснащені трьома камерами, а решта більш бюджетні iPhone – двома. Компанія додасть в пристрої датчики LiDAR.

Враховуючи невизначеність, пов’язану з поширенням нового коронавірусу та економікою, що змінюється, плановий запуск Apple та технічні характеристики iPhone все ще можуть змінитися.

Презентація майбутніх новинок повинна відбутися восени 2020 року. Однак є відомості, що деякі моделі iPhone вийдуть пізніше запланованого.

Також варто нагадати згідно попередніх витоків, якими поділився інсайдер Джон Проссер. Компанія Apple нарешті зменшить виступ в екрані iPhone. В Купертіно нарешті вдалося зменшити розмір системи Face ID. Чи позначиться це якось на швидкодії, дізнаємося в кінці осені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Стали відомі нові функції акумуляторів у iPhone 15

    В iPhone та iPad використовуються літій-іонні акумулятори, які схильні до хімічного старіння. Це поступово знижує…

    12.05.2024

    Microsoft повідомила про повне припинення підтримки Windows 10 21H2 менш ніж за місяць

    Наслідуючи графік життєвого циклу своїх операційних систем Windows компанія Microsoft оголосила про повне закінчення підтримки…

    12.05.2024

    У мережу злили фото складаного Xiaomi Mix Flip

    Знімок засвітився у китайській соцмережі Wiebo. На ньому показано зовнішню сторону складаного смартфона Xiaomi Mix…

    12.05.2024

    В App Store з’явився емулятор PlayStation 1

    Користувачі iPhone тепер можуть зіграти в тайтли першої PlayStation завдяки новому безкоштовному емулятор Gamma, який з'явився в…

    12.05.2024

    Астрофотограф зробив вражаючий знімок сонячного затемнення

    Зйомка повного сонячного затемнення вважається одним із найскладніших завдань в астрофотографії через необхідність детального планування…

    12.05.2024

    Робот-гуманоїд Tiangong вміє бігати зі швидкістю 6 км/год (відео)

    Стартап з Пекіна представив Tiangong – робота-гуманоїда з електричним приводом, здатного розвивати біг до 6…

    12.05.2024