Розкрито головні зміни у вигляді майбутніх iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Розкрито головні зміни у вигляді майбутніх iPhone 12. Вже цієї осені Apple повинна представити цілих чотири моделі смартфонів.

Реклама

В цьому році, крім двох наступників iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, представлять ще дві бюджетні моделі. Топові ж рішення запозичать елементи дизайну у iPad Pro 2018, пише Bloomberg. Вони отримають гострі грані з нержавіючої сталі. Крім того, кути у нових моделей будуть більш закругленими. Екран у iPhone виявиться плоским, а не трохи округленим. Крім того, аналітики пророкують мережі 5G в чотирьох нових моделей смартфонів та випусу двох основних нових аксесуарів, на думку людей, знайомих з планами компанії.

Apple також розробляє меншу і дешеву версію свого динаміка HomePod, який вийде вже в цьому році, і так званих Apple Tags, які дозволять користувачам відслідковувати об’єкти реального світу, як ключі та гаманці, про це розповідають люди, які бачили майбутні прототипи.

Розкрито головні зміни у вигляді майбутніх iPhone
прототип iPhone 12

Також повідомляється, що старші моделі смартфонів Apple будуть оснащені трьома камерами, а решта більш бюджетні iPhone – двома. Компанія додасть в пристрої датчики LiDAR.

Враховуючи невизначеність, пов’язану з поширенням нового коронавірусу та економікою, що змінюється, плановий запуск Apple та технічні характеристики iPhone все ще можуть змінитися.

Презентація майбутніх новинок повинна відбутися восени 2020 року. Однак є відомості, що деякі моделі iPhone вийдуть пізніше запланованого.

Також варто нагадати згідно попередніх витоків, якими поділився інсайдер Джон Проссер. Компанія Apple нарешті зменшить виступ в екрані iPhone. В Купертіно нарешті вдалося зменшити розмір системи Face ID. Чи позначиться це якось на швидкодії, дізнаємося в кінці осені.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоBloomberg

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ