Користувачі скаржаться на автофокусування та проблеми з нагріванням в Galaxy S20 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже на те, що компанія Samsung має певні труднощі зі своїм новим флагманським звіром — Galaxy S20 Ultra. Деякі користувачі на форумі спільноти компанії повідомляють, що їх смартфон, який працює на Exynos, сильно нагрівається та має проблеми з автофокусуванням.

Відвідувачі форуму мали різні зауваження та скарги на флагман. Так, деякі зазначали, що телефон здебільшого грівся тоді, коли використовувалась камера. Інші ж казали, що незадоволені роботою акумулятора — 3,5-4 години екранного часу.

Крім того, нещодавно один користувач Twitter продемонстрував, як його Galaxy S20 Ultra на Exynos не може впоратись із фокусуванням. На відео, яке запостив користувач @pegasaie, показано, як смартфон не може сфокусуватись на предметі, який знаходиться прямо перед об’єктивом камери. Проблема полягає у тому, що фокус “пливе” — камера не може його заблокувати. Також, цей же користувач вказує на погану роботу акумулятора та високі температури. Сподіваємось, що проблеми з автофокусуванням зможуть виправити оновленнями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.