Вартість Apple iPhone 11 серії стрімко знижується у світі

Близько тижня тому китайський інтернет-магазин Suning оголосив про масове зниження цін на Apple iPhone 11 серії . Частина зниження цін становила майже 1600 юанів (6,145 гривень за поточним курсом). Зараз інші китайські інтернет-магазини приєдналися до Sunning, щоб оголосити про різний ступінь зниження цін на iPhone 11 серії. Знижки зробили магазини включаючи Jingdong, Taobao і Tmall.

Вартість Apple iPhone 11 стрімко знижується у світі

 

 

 

Крім того, інші інтернет-магазини, такі як Gome і Dangdang, мають різні знижки на ціну iPhone 11 серії. Аналітики вважають, що новий раунд зниження цін на iPhone частково пов’язаний з вилученням запасів під час пандемії. Крім того, компанія також готується до виходу нової серії iPhone 12.

Крім того,  Apple співпрацює з деякими компаніями з електронної комерції, щоб розпочати доставку флеш-послуг та послуги «від дверей до дверей» . Наприклад, минулого місяця Apple запустила послугу заміни «від дверей до дверей» у своєму магазині JD.com. Проєкт включає такі продукти, як Apple iPhone, найновіший iPad Pro та Apple Macbook Air. У минулому ці торгові послуги повинні були надходити до фізичних роздрібних магазинів Apple.

Інші виробники, такі як Huawei та Vivo, також мають подібний сервіс. Нещодавно Huawei і Meituan підписали угоду. Угода спрямована на доставку «до дверей» у таких містах, як Пекін та Шанхай.

Згідно з ринковим звітом IDC в ​​лютому цього року, поставки смартфонів в Китаї в першому кварталі можуть впасти більш ніж на 30% у річному обчисленні. В іншому звіті Canalys вважається, що поставки китайських смартфонів у Китай у першому кварталі 2020 року зменшаться до 50% у річному значенні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.