Опубліковані живі фото смартфона Google Pixel 4a XL

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за великим витоком технічних характеристик смартфона Google Pixel 4a в мережі з’явилося деталізоване зображення, що розкриває дизайн XL-версії гаджета. Мова не про черговий рендер – задня кришка апарату засвітилася на якісній «живій» фотографії, яка демонструє головну відмінність між пристроями лінійки.

1PrY6YgyRB0Bz2sz1bq4Z0qe6vMcukgcc.jpg (33 KB)

Джерелом витоку стала торгова площадка eBay, на якій користувач з Шеньчженя виставив на продаж задню кришку неанонсоване пристрою. Відповідно до опублікованого знімку товару, мова явно не про базової версії Pixel 4 – деталь виконана з пластика і має отвір для сканера відбитку пальців. Примітний і блок камери з трьома круглими вирізами для сенсорів. Ще один датчик імовірно буде являти собою колірний фільтр – якщо витік вірна, то Pixel 4a XL отримає більш просунуту камеру, ніж базова версія.

Варто відзначити, що на фото може бути зображений один з ранніх прототипів пристрою – судячи з маркування, деталь виготовлена ​​ще 6 вересня 2019 го. В такому випадку фінальний дизайн і характеристики релізної версії смартфона можуть значно відрізнятися від побаченого. Деякі мережеві джерела і зовсім стверджують, що в цьому році Google може відмовитися від XL-модифікації фірмового смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

4PrY6YkqFfLAymnz08YSWaWoBBJ9LWtD.png (102 KB)

Дата анонса і ціна моделей серії Pixel 4a виробником ще не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.