Samsung Galaxy Fold 2 буде найдешевшим складним смартфоном у світі

Galaxy Fold виявився відмінним смартфоном з великим відкидним екраном, однак через дорогого обладнання він одночасно став одним з найдорожчих телефонів. Це може змінитися з появою Galaxy Fold 2.

Згідно чергової публікації, прийдешній смартфон буде поставлятися в двох моделях зберігання. При цьому базовий варіант запропонує 256 ГБ (SM-F916) внутрішнього сховища, а дорожчий, топовий – 512 ГБ (SM-F916x).

Ще одним помітним зміною між двома модифікаціями Fold 2 стане підтримка мережі. Очікується, що модель на 512 ГБ буде варіантом 5G, тоді як версія на 256 ГБ підтримає 4G, що ще більше знизить ціну.

На момент запуску оригінальний Fold продавався за ціною $ 1980, а новітній телефон-розкладачка Z Flip – за $ 1400, що робить його значно дешевше і доступніше. Fold 2, ймовірно, буде коштувати десь між ціною Z Flip, що приверне до нього більше аудиторії.

Дотримуючись недавньої тенденції, він теж отримає величезний дисплей і очікується 7,7-дюймова складна панель AMOLED з роздільною здатністю QHD +. На відміну від великого вирізу для селф-камер в першому поколінні, у нього буде перфорований отвір Infinity-O, схоже на Z Flip, пропонуючи більш високе співвідношення розміру екрану до корпусу.

Новинка, імовірно, з’явиться в третьому кварталі 2020 року разом з Galaxy Note 20. На відміну від серій Note або S, черговий складаний телефон південнокорейського бренду надійде з процесором Qualcomm на всіх ринках і, мабуть, їм стане Snapdragon 865.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.