Приватбанк представив нову послугу для оплати комунальних послуг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Клієнти державного ПриватБанку тепер зможуть оплачувати комунальні послуги, зателефонувавши в службу підтримки банку за номером 3700. Як повідомляється в прес-релізі фінустанови, нова послуга націлена в першу чергу на людей старшого покоління.

За інформацією банку, до введення карантинних заходів в Україні щомісяця в касах відділень ПриватБанку комунальні платежі оплачували більше 1,5 млн осіб, серед яких було більшість пенсіонерів. Як правило, ці клієнти не є користувачами інтернет-банку Приват24 і не мають необхідних пристроїв і навичок для оплати комуналки онлайн, відзначили представники фінустанови.

Повідомляється, що нова послуга дозволить клієнтам оплатити комуналку за кілька хвилин, при цьому оператори служби підтримки допоможуть правильно заповнити платіжні реквізити згідно з даними, отриманими від комунальних служб. Як уточнила прес-служба банку, оплата комуналки по телефону 3700 проводиться з будь-якої карти ПриватБанку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.