Через Mate XS foldable Huawei втратили понад $60 мільйонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei представили свій гнучкий смартфон Mate X на MWC 2019, після чого вийшов Mate XS у лютому цього року. Так, новий гнучкий смартфон сподобався більшій кількості клієнтів, проте Huawei нещодавно заявили, що новий пристрій досі приносить збитки.

Генеральний директор з продажів Huawei Річард Юй заявив ЗМІ у Китаї, що хоча новий Mate XS і продається за привабливі 16999 юанів (~ 2400 доларів), компанія все одно втратила понад $60 мільйонів. Цікаво те, що за попередніми твердженнями Huawei, на смартфон є високий попит.

Що насправді змушує задуматися, так це те, скільки б коштував Mate XS, якби компанія намагалась отримати прибуток завдяки збільшеню ціни. Проте тут ситуація протилежна — з часом, якщо Huawei зовсім не припинять продаж гнучких смартфонів, ціна на окремі компоненти знизиться, а отже і собівартість також, а телефон можна буде придбати за більш привабливою ціною. Huawei одного разу заявили, що потрібно приблизно два роки, щоб гнучкі смартфони коштували стільки ж, скільки коштують звичайні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.