Через карантин користувачі Android і iOS-пристроїв витратили в додатках рекордні $23.4 млрд

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що через глобальну кризу багато галузей зараз йдуть на спад, індустрія мобільних додатків навпаки ставить нові рекорди.

Аналітична компанія App Annie опублікувала звіт, згідно з яким, в першому кварталі 2020 року спостерігається найбільший попит на додатки у користувачів Android і iOS-пристроїв. Через карантин власники смартфонів стали на 20% більше витрачати час на програми та ігри, ніж у 2019 році.

Згідно зі звітом, споживачі здійснили покупки в додатках на загальну суму 23.4 мільярда доларів США. З них 15 мільярдів припадає на App Store і 8.3 мільярда на Google Play. Якщо говорити про iOS, то 65% цих грошей віддали за ігри. У Android цей показник дорівнює 85%. Таким чином, в першому кварталі цього року на ігрові покупки довелося 16.7 мільярдів доларів США.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім ігор, власники Android-смартфонів також проводили свій час в соціальних і розважальних додатках (особливо Disney+ і Twitch). Власники iPhone, у свою чергу, часто користувалися TikTok, YouTube і Tinder.

Всього в першому кварталі 2020 року було завантажено 31 мільярд додатків. Це на 15% більше, ніж у четвертому кварталі 2019 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.