Телефон із камерою на 192 Мп може бути оприлюднений вже у наступному місяці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Війни за більшу кількість мегапікселів повернулись кілька років назад. Виробники смартфонів продають телефони з камерними модулями на 48 Мп, 64Мп та навіть 108 Мп. Але схоже на те, що компаніям цього мало.

Digital Chat Station, які неодноразово оприлюднювали інформацію про новинки, які ще не вийшли, повідомляють, що скоро вийде смартфон із 192 Мп. Більше інформації, за їхніми ж словами, майте бути наступного місяця. 

Інформатори також зазначають, що новий пристрій матиме SM7250 (Snapdragon 765) процесор, що означає відсутність флагманського чіпсету. Проте це може забезпечити нижчі ціни.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо питання процесора та модуля на 192 Мп. Snapdragon 765 підтримує 192 Мп, проте мова йде тільки про фотографії, тому, на жаль, про багатокадрову обробку та HDR із 192 Мп можна забути.

Але хто буде виробником цього нового гаджета? Що ж, новий звіт цього тижня зазначає, що LG планує анонсувати телефон на процесорі Snapdragon 700-ї серії наступного місяця. Проте, з оглядом на минулі смартфони, Xiaomi знову можуть здивувати нас стрибком у мегапікселях. Залишається тільки чекати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.