Компанія Xiaomi може працювати над дисплеями waterfall для одного зі своїх смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У той час коли великі компанії, такі як Samsung, відходять від вигнутих дисплеїв у сторону цілком звичайних, Xiaomi може піти у протилежному напрямку.

Новий патент Xiaomi, відкритий LetsGoDigital, показує користувацький інтерфейс телефону з waterfall дисплеєм. Патентна документація свідчить, що цей загадковий телефон матиме сильно заокруглені краї з обох сторін — цілком можливо, що навіть більше, ніж те, що ви бачили на Huawei P40 Pro.

Складно сказати чому компанія Xiaomi прийняла таке рішення. Можливо, компанія просто хотіла зробити дешевшу альтернативу Mi Mix Alpha, дисплей якого має майже 360 градусів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки оприлюднений патент орієнтований на користувацький інтерфейс, ми, на жаль, не можемо подивитись на цей загадковий девайс під іншим кутом. Однак LetsGoDigital зазначає, що на отриманих зображеннях не виявлено жодних вирізів для камери. Це натякає на те, що селфі-камера може бути прихована під дисплеєм або реалізована через висувний механізм. У будь-якому випадку на нас чекає досить цікавий смартфон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.