Xiaomi жорстко жартує над Huawei з приводу відсутності сервісів Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На упаковці європейської версії флагманського смартфона Xiaomi Mi 10 Pro присутній напис with easy access to the Google apps you use most, яка означає, що смартфон надає легкий доступ до найбільш часто використовуваних вами додатків Google.

У провідних виробників смартфонів досить давно практикується так званий взаємний тролінг, коли компанії вказують на слабкі сторони смартфонів конкурента, виводячи можливості своїх пристроїв на зовсім інший рівень. Так сталося і в цей раз, причому Xiaomi-перша, хто пройшлася по відсутності в нових флагманах Huawei сервісів і додатків Google. Раніше Xiaomi за цим помічена не була, лідери ринку (Samsung, Huawei і Apple) обмінювалися «взаємними компліментами» між собою. Однак тепер Xiaomi вийшла в преміальний сегмент, тому її нові флагмани безпосередньо конкурують з усіма флагманами першої трійки лідерів.

Нагадаємо, лінійка смартфонів Huawei P40, яка надійде в продаж наступного тижня, не має сервісів і додатків Google, а також магазину Google Play. Замість них виробник пропонує користувачам власний набір сервісів Huawei Mobile Services, а також магазин додатків Huawei AppGallery.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто додати, що Xiaomi Mi 10 Pro і Huawei P40 Pro пропонуються за однією і тією ж ціною в Європі, яка становить 1000 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.