Смартфон OPPO A12e помічений на сайті розробника: зображення і характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформація про те, що OPPO готує недорогий смартфон A12e, вже з’являлася в Інтернеті. Тепер, як повідомляють мережеві джерела, характеристики і зображення цього апарату оприлюднені на сайті самої OPPO.

Пристрій обладнаний 6,2-дюймовим дисплеєм HD + з досить широким вирізом у верхній частині. Габарити складають 156,2 x 75,6 x 8,2 мм, Вага — 168 г.

Як і передбачалося, смартфон наділений процесором Qualcomm Snapdragon 450, що працює в тандемі з 3 Гбайт оперативної пам’яті. Флеш-накопичувач місткістю 64 Гбайт можна доповнити картою microSD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У фронтальній частині розташована 8-мегапіксельна камера. Подвійна основна камера об’єднує сенсори з 13 Мп і 2 Мп. Дактилоскопічний сканер у апарату відсутній.

Смартфон забезпечений акумулятором ємністю 4230 мА·год, для підзарядки якого служить порт microUSB. Згадано стандартне 3,5-міліметрове гніздо для навушників.

Таким чином, за характеристиками OPPO A12e можна порівняти з моделями 2018 року. Очевидно, ціна цього смартфона буде невисокою-можливо, на рівні 100-120 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.