Швидкість iOS 13.4 перевірили на старих iPhone. Потрібно оновлюватися

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iOS 13.4, ймовірно, стане кінцевою версією iOS 13 і після неї виробник повністю зосередиться на розробці і презентації iOS 14. Звичайно, всі оновлення системи буду в майбутньому створені для поліпшення роботи системи, усунення вразливостей, і збільшення безпеки для смартфонів. Експерти вирішили перевірити, як працюють iOS 13.3.1 і iOS 13.4 на старих пристроях, щоб зрозуміти, чи варто оновлюватися.

Моделі, які беруть участь в цьому тесті, включають iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8, iPhone XR. Як видно час відгуку і плавність анімації ще більш поліпшені, як і час запуску додатків. Зменшилася і швидкість завантаження всіх цих пристроїв з iOS 13.4. Втім, не факт, що з часом в кеш пам’яті смартфона не накопичиться. У цьому випадку смартфон буде працювати трохи повільніше.

Варто особливо відзначити, що продуктивність HTML5 на всіх пристроях з iOS 13.4 значно покращилася: в браузері Safari веб-сторінка відкривається швидше, а завантаження елементів і перегляд довгого тексту виявилися більш плавними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.