Таким буде Redmi K40. Перші відомості про характеристики смартфона

В мережі з’явилися перші відомості про передбачувані характеристики смартфона Redmi K40, який повинен бути представлений в кінці цього року.

Джерела повідомляють, що Redmi K40 отримає оновлений дизайн, а також змінене співвідношення сторін екрану. Рамки екрану будуть істотно зменшені, а ось фронтальна камера, як стверджує джерело, буде врізана в екрана. Нагадаємо, у Redmi K30 Pro фронтальна камера є висувний.

Екран повинен отримати роздільну здатність 1080р, а також частоту оновлення зображення, яка складе 90 Гц. Задня панель теж буде покриті захисним склом, нам розташується квадрокамера з датчиками зображення роздільною здатністю 64, 12, 5 і 8 Мп.

Смартфон буде побудований на базі флагманської однокристальної системи Snapdragon 865, яку доповнить модем X55. Що стосується набору пам’яті, то базова версія отримає 8 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті. Також покупцям запропонують версію з 12 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам’яті.

Redmi K40 буде комплектуватися сканером відбитків пальців під екраном, модулем NFC, роз’ємом USB-C, а також акумулятором ємністю 5000 мА • год з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 65 Вт.

Ціна складе від 465 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я