Vivo V17 отримав оновлення, яке розширює можливості основної камери

Компанія vivo випустила нову версію програмного забезпечення для смартфона vivo V17, завдяки чому користувачі отримали можливість знімати максимально якісні відеоролики і активувати нічний режим. Крім того, в оновленні були виправлені мінорні баги і підвищена швидкодія системи.

У новій версії фірмової оболонки Funtouch OS від компанії vivo при слабкому освітленні автоматично активується нічний режим з підтримкою штучного інтелекту. Алгоритми багатокадрового шумозаглушення з використанням ШІ дозволяють зробити більш чітку і яскраву фотографію. Це вирішує проблеми з розмитими знімками і цифровим шумом при недостатньому освітленні.

Нова прошивка виводить технологію електронної стабілізації зображення EIS і чутливого гіроскопа на новий рівень. Вони дозволяють зчитувати тремтіння рук в режимі реального часу, своєчасно корегуючи їх і забезпечуючи достатню стабільність відео. Незалежно від того, чи виконується зйомка при швидкому бігу або при їзді на велосипеді, буде забезпечена хороша стабілізація відео.

Funtouch OS
Funtouch OS

Нова версія операційної системи вже доступна для смартфона vivo V17, побудованого на платформі Snapdragon 665 і оснащеного потрійною основною камерою з максимальною роздільною здатністю 48-мегапікселів, акумулятором ємністю 4500 мАг, а також 8 ГБ оперативної пам’яті. Завантажити прошивку можна на офіційному сайті компанії . 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.