Huawei випустила абсолютно нову прошивку для 30-ти своїх смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei офіційно повідомила про вихід оновленої оболонки EMUI 10.1 для своїх смартфонів, яка отримала масу корисних нововведень. Оновлення отримають пристрої серії Huawei Mate 30, Mate X, P30 і ряд інших – більше 30 моделей.

Отже, що ж вміє нова EMUI? Ось основні нововведення.

– Анімація сповільнюється, перш ніж зупинитися. Така модель розроблена з урахуванням особливостей людського сприйняття.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

– Бічна панель висувається жестом “палець в центр від будь-якого краю”. Щоб запустити мультівіконний режим, додатки з бічної панелі можна переміщати по екрану, зображення, тексти і файли можна перетягувати з однієї програми до іншої. Плаваюче вікно дозволяє використовувати додаток, не відкриваючи його на повний екран.

– Панель управління декількома пристроями дозволяє бачити всі доступні до підключення гаджети. Її можна викликати з будь-якого краю екрану. Вона використовується для включення і виключення пристроїв, що підключаються, а також може рекомендувати відповідні для того чи іншого завдання пристрої – наприклад, якщо користувач увімкнув музику, вона порадить перевести звук на розумну колонку.

– Huawei MeeTime – додаток для відеодзвінків між смартфонами Huawei, що підтримує роздільну здатність FullHD. У нього вбудовані механізми бьютіфікаціі і яскравості, а також система забезпечення плавного відеозв’язку при нестабільному сигналі. Крім того, до MeeTime можна підключати екшн-камери Drift.

– Huawei Share – система обміну файлами між смартфонами Huawei – тепер підтримує пристрої сторонніх виробників. Наприклад, пристрої для дистанційного друку фотографій.

– Режим “мультискрін” тепер дозволяє використовувати камеру і мікрофон ноутбука так, ніби вони підключені до смартфону, а також використовувати додатки для ноутбука, щоб відкривати файли і посилання на смартфоні.

– Голосовий помічник Celia, що з’явився в EMUI 10.1, має штучний інтелект і допомагає вирішувати повсякденні завдання. Наприклад, управляє відтворенням медіа, відправляє повідомлення, рахує калорії, визначає об’єкти і так далі. В даний час він підтримує англійську, французьку та іспанську мови.

– Загальна фотогалерея для всіх пристроїв, які працюють на EMUI 10.1 і підключені до одного й того ж Huawei ID, з можливістю пошуку по всіх медіафайлів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.