Huawei P40 Pro – новий король DxOMark. Він залишив конкурентів далеко позаду

«Якщо вам потрібна краща камера в смартфоні, кращої альтернативи на даний момент немає».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти тестування смартфонів DxOMark оприлюднили результати тестування камери новітнього флагманського смартфона Huawei P40 Pro, який поки що не надійшов у продаж, оголосивши, що він став кращим камерофоном сучасності. У тесті камера Huawei P40 Pro отримала аж 140 бали за якість фото і 105 балів за якість відео, а загальний результат склав 128 балів. Друге і третє місце сьогодні ділять Xiaomi Mi 10 Pro і Oppo Find X2 Pro, які отримали по 124 бали.

В підсумку, фахівці відзначили, що зазвичай кожен наступний лідер рейтингу DxOMark збільшує отриманий результат на 1 бал, пропонуючи трохи покращення в порівнянні з попереднім лідером. Цього разу все по-іншому, Huawei P40 Pro зайняв перше місце з відривом.
Huawei P40 Pro - новий король DxOMark. Він залишив конкурентів далеко позаду

Експерти, що тустували камеру підтвердили, що це кращий камерофон практично у всіх протестованих категоріях. Особливо вразив оптичний зум, знімки виходять більш деталізованими і з меншою кількістю шумів, ніж у конкурентів. Основна камера оснащена найефективнішою системою автофокусування, а також пропонує найкращий на сьогоднішній день баланс текстури / шуму.

Якість зображення P40 Pro під час нічної зйомки і при дуже слабкому освітленні також краще, ніж у будь-якого іншого мобільного пристрою, який коли-небудь тестувався в DxOMark. Ефект боке в його портретному режимі також є одним з кращих в індустрії. Якість зображення надширококутної камери є провідним в своєму класі. Також смартфон є кращим мобільним пристроєм для запису відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Якщо вам потрібна краща камера в смартфоні, кращої альтернативи на даний момент немає.” – DxOMark

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.