Poco F2 точно не буде перебрендованим Redmi K30 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Poco X2 став першим смартфоном, який компанія Poco випустила після більш ніж річної паузи, яка була взята після випуску Poco F1, але новинка виявилася просто перебрендованою версією Redmi K30 4G. Тому очікувалось, що Poco F2 буде перебрендованою версією Redmi K30 Pro.

Але директор Poco India Чандолу Манмохен сказав у Zoom-мітингу з ентузіастами, що Poco F2 точно не буде перебрендованою версією Redmi K30 Pro. Ця заява з’явилась всупереч інформації, яку раніше публікували XDA-Developers, про те, що Redmi K30 Pro точно вийде у Індії під брендом Poco. Це означає, що Redmi K30 Pro може вийти, як девайс Poco, але не як Poco F2. Можливо, інший смартфон стане базою Poco F2 (наприклад, Redmi K30 5G, який побудований на базі чіпсета Snapdragon 765G).

Більше того, він заявив, що для людей, які очікують побачити смартфон з ціною 265$, краще буде просто купити Poco X2. Це наштовхує нас на думку про те, що не варто чекати дешевих смартфонів на Snapdragon 865, і це не дивно, адже Qualcomm самі виставили дуже високий цінник на свою останню флагманську платформу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: Android Authority

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.