Oppo Reno 5 буде презентовано у травні

Минулого року однією з найкращих та найважливіших інновацій від компанії Oppo стала серія Reno. Компанія вирішила пропустити оновлення модельного ряду Find X, щоб випустити абсолютно нову серію Reno. Цього року, щоправда, ми побачили повернення серіх Find X у вигляді моделей Find X2 та Find X2 Pro, є також інформація про майбутній вихід Find X2 Neo та Find X2 Lite. Це не означає, що компанія Oppo забула про свою серію Reno. Зараз з’явилася інсайдерська інформація про те, що компанія планує випустити новий модельний ряд Reno 5.

Логічним запитанням буде – а де Reno 4? Компанія вирішила пропустити цю модель, оскільки у Китаї цифра “4” асоціюється з поганою вдачею, і багато виробників смартфонів пропускають ці моделі у своїх модельних рядах з цієї причини.

Варто зауважити, що Oppo Reno 3 вийшли у Китаї 3 місяці назад, а міжнародні варіанти – цього місяця. Це абсолютно нові смартфони, тому не варто очікувати на вихід Oppo Reno 5 лише за три місяці після свого попередника. Коли відбудеться анонс – поки невідомо.

Джерело: gizchina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.