Офіційно оголошена дата анонса серії OnePlus 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пару днів тому голова OnePlus Піт Лау пообіцяв, що наступного тижня буде озвучена дата прем’єри серії OnePlus. Слово своє він стримав і на офіційній сторінці компанії в Twitter з’явилося повідомлення, що нова лінійка дебютує 14 квітня, її слоган «Швидкість гряде». Це вже не перший раз, коли компанія робить акцент на швидкість роботи. Сам івент пройде в режимі відеоконференції.

Що відомо про смартфон? Досить багато і майже напевно до анонсу майже всі прогалини будуть заповнені і нам залишиться лише звіряти інсайдерські відомості з офіційною інформацією.

Можна впевнено говорити про те, що компанія випустить флагмани OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro, в яких ставку зроблять на потужне «залізо», плавність роботи дисплеїв зі збільшеною частотою оновлення, поява бездротової зарядки в Pro-версії і, звичайно ж, 5G. Очікувалося, що нас чекає прем’єра тріо, де серед дебютантів буде середнього рівня OnePlus Z (OnePlus 8 Lite). Але зараз подейкують, що ця модель дебютує пізніше.   

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційно оголошена дата анонса серії OnePlus 8

Відомо, що OnePlus 8 запропонує екран діагоналлю 6,55 дюйма з частотою 90 Гц і дозволом FullHD +. Оснастять новинку чіпом Snapdragon 865, 8/12 Гб оперативки, флеш-пам’яттю 128/256 Гб, батарейкою на 4300 мАг зі швидкою 30-ватної зарядкою і потрійний камерою 48 Мп + 16 Мп + 2 Мп.

Офіційно оголошена дата анонса серії OnePlus 8 - фото 3

На відміну від базового варіанту «прошка» удостоїться 120-Гц екрану роздільною здатністю QHD + і діагоналлю 6,78 дюйма. На тильній стороні запропонують чотири модулі: 48 Мп (Sony IMX689) + 48 Мп (Sony IMX586) + 8 Мп (телеоб’єктив, 3-кратний оптичний зум) + 5 Мп «колірний фільтр».

Джерело: twitter

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.