OnePlus 8 Pro претендує на лідерське місце в DxOMark

Він отримав такий же датчик зображення, як у Oppo Find X2 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він отримав такий же датчик зображення, як у Oppo Find X2 Pro

Відомий інсайдер Ішан Агарвал (Ishan Agarwal) опублікував уточнені характеристики флагманського смартфона OnePlus 8 Pro, які стосуються його камери.

Раніше повідомлялося, що OnePlus 8 Pro отримає чотири датчика зображення роздільною здатністю 48, 48, 8 і 5 Мп. В якості основного датчика буде виступати Sony IMX689, який раніше дебютував в Oppo Find X2 Pro. Нагадаємо, цей смартфон в даний момент очолює рейтинг кращих камерофонів за версією DxOMark. Діафрагма об’єктива становить F / 1,78.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Другим 48-мегапіксельним датчиком є ​​Sony IMX586, який використовувався в OnePlus 7T і 7T Pro в якості основного. Цього разу Sony IMX586 використовується в зв’язці з надширококутним об’єктивом з діафрагмою F / 2,2 і кутом огляду 120 градусів.

Передбачено телеоб’єктив з 8-мегапіксельною камерою і діафрагмою F / 2,44, який пропонує 3-кратний оптичний зум, а також 30-кратний цифровий зум. Інсайдер стверджує, що новий флагман отримає покращені функції камери, такі як абсолютно новий нічний портретний режим, нову функцію, звану 3-HDR Video, кінематографічні ефекти і покращену систему оптичної стабілізації.

Очікується, що презентація новинки відбудеться в квітні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.