Назвали характеристики камери Honor 30

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на зусилля США, компанія Huawei продовжує жити і творити, а в якості моральної компенсації за відсутність Google-сервісів не підвищує ціни на свої останні флагмани Huawei P40 і P40 Pro. Швидше за все, аналогічну стратегію буде сповідувати і «дочка» Honor . У травні чекаємо анонс бюджетних флагманів Honor 30 і Honor 30 Pro.

Відомий постачальник витоків @OnLeaks дав свої прогнози про те, яка камера дістанеться Honor 30. Джерело вказує, що новинка отримає прямокутний виступ основної камери на манер Huawei P40 і Honor V30 Pro з трьома датчиками зображення і світлодіодним спалахом.

Основний модуль буде побудований на базі 50 Мп датчика Sony IMX7XX з технологією Quad Bayer, що дозволяє об’єднувати чотири сусідніх пікселів в один великий розміром 2,24 мкм. Доповнюють його ширококутний 12 Мп модуль і телеоб’єктив на 8 Мп для 3-кратного оптичного зуму. Такий же набір сенсорів отримав і Honor V30 Pro, але головний модуль там на 40 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За наявними відомостями, Honor 30 і Honor 30 Pro будуть базуватися на флагманській платформі Kirin 990, а також отримають підтримку фірмової технології швидкої зарядки потужністю 40 Вт. У новій серії всього буде три моделі, серед яких першим дебютує Honor 30S з новою апаратною платформою Kirin 820. Його прем’єра відбудеться вже завтра, 30 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.