Експерти: Що потрібно робити, якщо здувся акумулятор телефону

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці розповіли про те, що потрібно робити, якщо в телефоні здувся акумулятора. В першу чергу варто відразу дістати батарею з пристрою і припинити його використання.

Існує маса причин проблем з акумулятором. Часто навіть самі виробники на стадії розробки пристрою не враховують, що батарея з часом може вийти з ладу. Акумулятори нерідко здуваються через тривалу експлуатацію, падінь, перегріву або перепадів температури.

За словами фахівців, здутий акумулятор, швидше за все, вже не можна буде полагодити. У той же час, можна убезпечити пристрій від подібних несправностей в подальшому. Не варто економити на зарядці. Застосування підробок або пристроїв з меншим вольтажем також є причиною проблем з акумулятором.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Збільшення батареї в розмірах може стати причиною повної поломки телефону, через що акумулятор важливо швидко витягти. Навіть якщо смартфон продовжує функціонувати, необхідно відразу ж його вимкнути. За словами експертів, такі пристрої можуть пропрацювати ще кілька тижнів, але після цього ймовірність полагодити їх істотно знизиться.

Експерти відзначають, що середньостатистичний акумулятор розрахований приблизно на тисячу разрядок і зарядок. Після цього рекомендується пройти діагностику і перевірити його придатність для подальшої експлуатації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.