Топ-менеджер Huawei пояснив високу ціну смартфона P40 Pro+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Топ-менеджер Huawei Consumer Business Group Ю Чендун розповів про причини високої вартості Huawei P40 Pro +. Пристрій стало найдорожчим представником флагманської лінійки компанії в історії.

«Серія P40 включає в себе і більш дешеві пристрої, доступні за вартістю від 800 євро. P40 Pro+ дійсно є дуже дорогим смартфоном, через що користувачі, які не мають належним кількістю фінансів, можуть вибрати іншого представника лінійки. Ми спочатку не вважали, що пристрій буде популярним на світовому ринку. Воно призначене не для всіх », – розповів Чендун.

Вартість смартфона P40 Pro + складає 1,4 тисячі євро. У ньому компанія вперше впровадила сервіси Huawei Mobile Services, відмовившись від співпраці з Google. Дане рішення обумовлене тим, що цільовий ринок бренду знаходиться в Китаї, де пошукова система офіційно не працює.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки P40 Pro+ доступний тільки для попереднього замовлення. У продажу він повинен з’явитися вже 8 квітня. Представники компанії зазначають, що лінійка P40 уже зараз показує хороші результати за попереднім замовленням, але їх переважна більшість відноситься до дешевших пристроїв серії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.