Анонс Xiaomi Mi 10 Lite – недорогий флагман з підтримкою 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відбувся офіційний анонс такого смартфона, як Xiaomi Mi 10 Lite. Новинка являє собою недорогий флагман з підтримкою мереж 5G. Продуктивності даного телефону абсолютно точно гарантовано вистачить кожній людині для вирішення будь-яких повсякденних завдань, а за якість фотографій не буде соромно, тому що телефон оснащений дуже просунутою оптикою, нехай і не найкращою серед усіх існуючих.

Головне розуміти, що при створенні даного телефону компанія-виробник підбудовувала все технічне оснащення новинки під її вартість, і саме тому від цього смартфона топового рівня не варто чекати новітніх технологій або рекордно високої продуктивності. Це просто відмінний недорогий смартфон, який забезпечує високий рівень продуктивності, але при цьому коштує не надто дорого, що робить його доступним для широкого кола бажаючих. Смартфон, будучи телефоном майже топового рівня, оснащений 6,57-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю Full HD +, вбудованим в бічну кнопку сканером відбитків пальців, четверною основною камерою з роздільною здатністю 48 Мп, а також, крім того, акумуляторною батареєю ємністю 4160 мАг.

Акумулятор телефону не підтримує технологію бездротової зарядки, але зате він підтримує швидку зарядку потужністю 20 Вт, за рахунок чого повна його підзарядка займає менше ніж одну годину. На відміну від моделей Mi 10 і Mi 10 Pro, новинка під назвою Xiaomi Mi 10 Lite надає не тільки USB Type-C, але ще і повноцінним 3,5 мм роз’єм, тому проблем з підключенням звичних всім дротових навушників гарантовано абсолютно точно не виникне. Апаратною основою смартфона є сучасний напівфлагманський процесор Qualcomm Snapdragon 765G, який володіє тактовою частотою 2,4 ГГц, а також модемом з підтримкою мереж 5G на швидкості до 5 Гбіт / с. Корпус телефону виконаний зі скла Corning Gorilla Glass 5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка володіє 6/8 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, потужним світлодіодним спалахом на тильній частині, а також інтерфейсами Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE , GLONASS, NFC і рядом інших, в тому числі Dual GPS і Qualcomm True Wireless. Прямо «з коробки» на смартфон встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 11, тому новітнє програмне забезпечення буде доступно прямо «з коробки» з найперших днів використання даного мобільного пристрою. Покупцям на вибір пропонують синє, біле і чорне забарвлення, у всіх з яких телефон виглядає дуже привабливо. Офіційні продажі Xiaomi Mi 10 Lite почнуться в Європі вже в травні цього року, а обійдеться базова модель телефону з 64 ГБ вбудованої пам’яті в 349 євро .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.