Huawei представила нову технологію “розумної” зарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з основних проблем в сучасному світі смартфонів є те, що виробники додають величезні потужності зарядних пристроїв, що не продумуючи то, як на це буде реагуватиме акумулятор. Цілком ймовірно, що вже через рік-півтора власники сучасних флагманів зіткнуться з тим, що батареї в їхніх пристроях дуже сильно деградують, втративши майже половину від своєї початкової ємності. Саме для вирішення цієї проблеми Huawei представила свою нову технологію “розумної” зарядки, яка з’явиться в майбутньому EMUI – з її допомогою виробник має намір захистити батареї власних смартфонів.

Суть нової функції полягає в тому, що штучний інтелект вивчає звички користувача в плані зарядки смартфона, після чого, через деякий час, починає сповільнювати зарядку батареї до 100%. Таким чином система сама з величезним успіхом запобігає простій батареї, коли пристрій встигає втратити якийсь відсоток заряду і потім знову його заповнити, тим самим негативно впливаючи на акумуляторну батарею.

Прямо зараз нововведення є для власників смартфонів Huawei Mate 30 і Honor V30, а для її активації достатньо зайти в “Налаштування”, вибрати там пункт “Акумулятор”, в якому в “Додаткових настройках батареї” треба вибрати функцію “Режим інтелектуальної зарядки”. В майбутньому “розумна” зарядка з’явиться і інших пристроях від Huawei і Honor.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.