Oppo Reno Ace 2 вийде у квітні з підтримкою швидкої зарядки потужністю 65W

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Oppo Reno Ace був першим смартфоном на ринку з підтримкою швидкої зарядки Super VOOC 2.0 потужністю 65W. Зараз віце-президент компанії, Браян Шен, підтвердив у своєму Weibo-аккаунті, що смартфон вийде у квітні.

Невідомий девайс Oppo під кодовим іменем PDHM00 повинен стати наступником Oppo Reno Ace, і пройшов сертифікацію С3 з підтримкою зарядки 65W.

Oppo PDHM00 отримає підтримку 5G. На сайті CCC ми бачимо блок зарядки з модельним номером VCA7GACH на 10V/6.5A, і такий самий зарядний блок ішов у комплекті з першим поколінням Oppo Reno Ace. Такий блок дозволяє зарядити акумулятор об’ємом 4000 мАг на 49% за 10 хвилин та 100% за 28 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, смартфон не вийде на міжнародний ринок, тому фанатам компанії Oppo поза межами Китаю доведеться дочекатись Oppo Find X2, який також отримав зарядку потужністю 65W, але буде значно дорожчим.

Очікується, що Oppo Reno Ace 2 отримає останній чіпсет компанії Qualcomm – Snapdragon 865, оперативну пам’ять стандартну LPDDR5 та внутрішню пам’ять UFS 3.0, тому він може стати дуже привабливою моделлю.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.