Блогер розкрив неанонсовану особливість Redmi K30 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Практично відразу після анонса Redmi K30 Pro, який став найдоступнішим гаджетом на Snapdragon 865, новинка потрапила в руки закордонних блогерів. На YouTube вже з’явилися перші огляди смартфона, що дозволяє детально оцінити його зовнішній вигляд, комплектацію та важлива відмінність молодшої конфігурації пристрою від моделей з великим об’ємом пам’яті, що не зазначене під час презентації.

Хоча вендор і акцентував увагу на типі накопичувача, з’ясувалося, що в найбюджетнічшому виконанні (6 ГБ ОП і 128 ГБ ВП) апарат отримав вбудовану пам’ять стандарту UFS 3.0, а не 3.1, як у інших гаджетів лінійки. Ймовірно, виробник пішов на такий крок для зниження собівартості новинки. Інші характеристики моделі ідентичні іншим формам. У комплект входить зарядний пристрій потужністю 33 Вт і чорний пластиковий чохол.

Завдяки висувному механізму селфі-модуля і тонким рамкам дисплей займає практично всю площу на лицьовій панелі смартфона. Блогер зазначив, що завдяки високій частоті дискретизації сенсора він дуже швидко і точно реагує належним чином незалежно від модифікації гаджета. На його думку, 60-герцового розгортка екрану забезпечить хорошу автономність на одному заряді акумулятора ємністю 4700 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відмінністю Zoom-версії Redmi K30 Pro від базової модифікації стала не тільки функція триразового оптичного і 30-кратного цифрового зума. Більш просунута модель також обзавелася матовою задньою кришкою, в той час як у «звичайного» апарату вона глянцева.

Нагадаємо, вартість новинок стартує з позначки $ 423 за модель K30 Pro 6/128 ГБ, смартфон з приставкою Zoom Edition обійдеться в суму від $ 536.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.