Представлений Galaxy A31: ще один новий недорогий смартфон Samsung з величезним акумулятором

Ще одним смартфоном Samsung з величезним акумулятором стало більше. Сьогодні корейський гігант представив модель Galaxy A31, і вона так само, як і багато інших новинок компанії, оснащена елементом живлення ємністю 5000 мА · год.

Зовні Galaxy A31 нічим не відрізняється від інших нових моделей Galaxy A і Galaxy M, але є одна важлива відмінність всередині. Справа в тому, що Galaxy A31 – судячи з усього, ще один смартфон Samsung, заснований на SoC MediaTek Helio P65 (вона ж – Helio G70). Насправді Samsung не розкрила модель платформи, але, по-перше, на наявність Helio P65 вказували ранні тести, а по-друге, вона підходить під вказане Samsung опис (два ядра з частотою 2 ГГц і шість ядер з частотою 1,7 ГГц ). У Galaxy A30, нагадаємо, використовувалася набагато менш продуктивна Exynos 7904, так що з точки зору приросту все буде добре.

Також новий смартфон отримав дисплей Super AMOLED діагоналлю 6,4 дюйма роздільною здатністю Full HD +, 4 або 6 ГБ ОП, 64 або 128 ГБ флеш-пам’яті, фронтальну 20-мегапіксельну камеру і основну квадрокамеру з датчиками роздільної здатності 48, 8, 5 і 5 Мп. З іншого варто відзначити 15-ватну зарядку, габарити 159,3 х 73,1 х 8,6 мм при масі 185 г, а також чотири кольори: білий, чорний, червоний і синій. Даних про ціну поки немає. З огляду на вартість подібних моделей, можна припустити, що за Galaxy A31 на індійському ринку проситимуть близько 200 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.