Смартфони

Xiaomi припинила випуск прошивки MIUI 11

Share

Останньою збіркою MIUI 11 виявиться білд під номером 20.3.23, який зараз вже доступний багатьом користувачам. Завжди, коли компанія Xiaomi припиняє випускати нові збірки якоїсь своєї прошивки, вона перемикає всі сили на створення нової операційної системи, а такою в даному конкретному випадку є MIUI 12, вийти яка повинна восени нинішнього року. Відтепер розробники з цієї китайської корпорації будуть створювати і випускати тільки збірки своєї прошивки, які вже були створені для тих чи інших моделей смартфонів, наприклад застарілих. Розширення функціональних можливостей доступною зараз ОС відбуватися вже не буде, тому користувачам доведеться задовольнятися тим, що вони мають зараз, в даний час.

Цікаво, що реліз прошивки MIUI 11 під номером 20.3.23 для смартфонів Mi 9 Pro, Mi 10, Mi 10 Pro і Redmi Note 8 чомусь відклали на невизначено довгий період часу, тобто зараз немає ніякої інформації про те, чи буде вона випущена для цих сучасних телефонів чи ні. У будь-якому випадку, як би не склалися обставини, але вже в цьому році офіційно представлять і випустять на ринок прошивку MIUI 12, вийде яка як в китайській регіональної версії, так і в міжнародній з підтримкою російської мови і багатьох інших, а разом з тим з повним набором всіх сервісів Google Play, в тому числі браузера Chrome, відеохостингу YouTube і поштового сервісу Gmail. Останню версію програмного забезпечення буде поширюватися абсолютно безкоштовно.

Прошивка MIUI 11 виявилася представлена ​​в кінці вересня 2019 року, проте, за даними китайських ЗМІ, реліз MIUI 12 може статися раніше, ніж через один рік, тому існує велика частка ймовірності того, що скачати і встановити нову ОС на смартфони китайської корпорації Xiaomi виявиться можливість без зайвих складнощів вже цього літа. Втім, поки що на цей рахунок немає ніяких офіційних подробиць, тому варто лише просто бути готовим до того, що доступна зараз на ринку операційна система більш вже не буде розвиватися жодним чином, тому чекати розширення функціональних можливостей мобільних пристроїв компанії Xiaomi в рамках доступною в даний час прошивки не доводиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Представлені навушники Beats Solo Buds та Solo 4

    Бренд Beats, що належить Apple, анонсував нові накладні бездротові навушники Solo 4. Модель за ціною…

    30.04.2024

    Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками

    Кількість незаконних дій з платіжними картками, за якими були понесені збитки, протягом 2023 року в…

    30.04.2024

    Чому WhatsApp досі зручніше та безпечніше Telegram

    Якщо попросити пошуковик порівняти WhatsApp і Telegram, то він видасть кілька сотень матеріалів, у кожному…

    30.04.2024

    Дешевше та якісніше: DJI представила крихітний дрон Mini 4K

    Міні-дрон важить всього 249 грамів і має складний дизайн, завдяки чому його можна з легкістю…

    30.04.2024

    Що робити, якщо вам постійно бракує пам’яті у смартфоні

    Навряд чи сьогодні знайдеться хоча б один користувач Android, який ніколи не стикався з нестачею…

    30.04.2024

    Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Все ще топ за свої гроші

    Доброго часу, дорогі читачі. Сьогодні ми поговоримо про смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro –…

    30.04.2024