Apple істотно поліпшила ширококутну камеру iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно зі звітом, представленим аналітиком Tianming International Го Мінсюань, в цьому році компанія Apple істотно поліпшила основну камеру смартфона iPhone 12. Зокрема, повідомляється, що в ширококутному модулі тепер буде використовуватися система з семи пластикових лінз (7p замість 6p), а оптичний формат датчика зображення збільшиться до 1/1,9 дюйма. Крім того, ширококутна камера буде оснащена системою оптичної стабілізації зображення.

Згідно з наявними на даний момент даними, лінійка iPhone 12 включатиме чотири моделі, які планувалося випустити у вересні цього року, проте поки що неясно, чи відбудеться анонс вчасно на тлі пандемії коронавірусу.

Молодша модель з екраном діагоналлю 5,4 дюйма отримає здвоєну основну камеру, друга модель з екраном діагоналлю 6,1 дюйма також отримає здвоєну камеру. Також очікується поява iPhone 12 з екраном діагоналлю 6,1 дюйма і потрійною камерою, яка додатково отримає датчик ToF, і в старшої версії з екраном діагоналлю 6,7 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела стверджують, що молодша версія iPhone 12 може стати першим апаратом Apple з екраном китайської компанії BOE. Нібито остання вклала великі кошти в розвиток своїх ліній з виробництва дисплеїв OLED, щоб отримати довгостроковий контракт з Apple.

Джерело: ixbt.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.