У коді ядра Galaxy S20 знайшли назви трьох новинок Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після анонса лінійки смартфонів Galaxy S20 компанія Samsung опублікувала початковий код ядра всіх версій новинок з процесорами Exynos і Snapdragon. В першу чергу такі файли представляють інтерес для розробників і ентузіастів: останні вже встигли вивчити знахідку, виявивши в ній натяк на підготовлюваний реліз трьох нових пристроїв південнокорейського техногіганта.

У процесі дослідження учасники спільноти XDA-Developers знайшли в рядках коду згадки відразу трьох неанонсованих смартфонів. За даними джерела, за назвами Canvas і Winner 2 ховаються Galaxy Note20 і Galaxy Fold 2 з процесорами Snapdragon 865. При цьому дані про Exynos-версіях пристроїв відсутні.

Ще однією цікавою знахідкою стала загадкова модель з умовним позначенням Zodiac, побудована на базі мобільної платформи Snapdragon 855, про яку у інсайдерів поки немає практично ніякої інформації. На відміну від двох інших пристроїв, він «прив’язаний» до китайського регіону. Не виключено, що мова про нову версію розкладачки W-серії або спеціальної модифікації згинати Z Flip для внутрішнього ринку КНР. Можлива дата анонса і інші характеристики апаратів не повідомляються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.