Зображення не анонсованих смартфонів Essential Phone 2 і Phone 3

Компанія Essential яскравий приклад того, що одних амбіцій і гучного імені засновника недостатньо, щоб вийти на ринок смартфонів. Випустивши тільки одну модель, вона не домоглася на ринку хоч якихось помітних результатів. Те, наскільки користувачі прохолодно прийняли Essential Phone в підсумку призвело до того, що компанія відмовилася від ідеї випускати смартфони і зійшла з дистанції, оголосивши про свою ліквідацію.

Не думаємо, що Essential Phone 2 і Essential Phone 3 користувалися б високим попитом, якби вони все ж вийшли. Але завжди цікаво подивитися на ті пристрої, які розроблялися. Колишній дизайнер Essential Кевін Хоффман виклав в мережу зображення Essential Phone 2 і Phone 3, а також розповів чому вони не вийшли.

У плані екстер’єру Essential Phone 2 став би прямим спадкоємцем первістка, запропонувавши практично такий же дизайн: виїмка в екрані, здвоєна тильна камера і магнітні коннектори. Планувалася також зробити смартфон водонепроникним за стандартом IP68.

Але він так і не побачив світ, а його розробку згорнули на етапі тестування. Таке рішення прийняв особисто «батько Android» Енді Рубін, який вирішив, що компанії буде сконцентровано увагу на випуску гаджетів для системи «розумний дім».

Phone 3 повинен був стати носієм тренда на квадратну основну камеру. А ще компанія хотіла зробити його більш економічним, тому планувалася використовувати більш доступні матеріали. Хотіли встановити OLED-матрицю і на тильній стороні було б три датчика зображення. Плани з випуску Essential Phone 3 були скасовані, оскільки компанію було вирішено закрити.

Джерело: 9to5google

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.