HMD презентували Nokia 8.3 5G зі Snapdragon 765G та квадрокамерою ZEISS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HMD допустила помилку, випустивши Nokia 9 PureView саме у такому вигляді та за такою ціною, але зараз вона повернулася до своєї успішної старої формули, презентувавши Nokia 8.3 5G. Смартфон позиціонується, як “вбивця флагманів”, тому отримав хороший великий дисплей, квадрокамеру з сертифікацією ZEISS та підтримку мереж п’ятого покоління.

HMD каже, що Nokia 8.3 5G має потенціал на майбутнє – він підтримує найбільше бендів 5G серед всіх смартфонів на даний момент, що дає йому можливість працювати в мережах 5G у всьому світі.

Смартфон отримав дисплей діагоналлю 6.81 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ та підтримкою HDR. В лівому верхньому куті розташована селфі-камера на 24МП з оптикою ZEISS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основних камер тут чотири – основна на 64МП, ультраширока на 12МП, макрокамера та сенсор глибини.

В парі зі Snapdragon 765G працює 6ГБ або 8ГБ оперативної пам’яті. Смартфон працює на Android 10 та є частиною програми Android One, що гарантує два роки оновлень до новішої версії Android та три роки щомісячних патчів безпеки. Варіантів внутрішньої пам’яті два на вибір – 64ГБ або 128ГБ. За автономність відповідає акумулятор об’ємом 4500 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 18W. Смартфон почне продаватися літом за ціною 599 євро.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.