Недорогий Samsung Galaxy A41 несподівано отримав захист від води

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони ростуть, і від цього нікуди не дітися. Звичайно, межа є, і в цілому ринок вже впритул до нього підійшов. На тлі величезних флагманів з дисплеями діагоналлю 6,7-6,8 дюйма шестидюймові смартфони вже здаються компактними.

У лінійці Galaxy A вже минулого покоління була одна щодо компактна модель – Galaxy A40. Вона оснащена дисплеєм діагоналлю 5,9 дюйма. Сьогодні Samsung представила Galaxy A41, і якщо ви хотіли б змінити стару модель на нову через габарити, у нас для вас погані новини.

Справа в тому, що Galaxy A41 став у всьому краще попередника, але він так само став більший, отримавши дисплей діагоналлю 6,1 дюйма. Так, він все одно менший більшості або взагалі всіх побратимів по лінійці, але все ж Galaxy A40 був компактніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Говорячи про параметри, новинка отримала дисплей Super AMOLED роздільною здатністю Full HD +, 4 ГБ оперативної пам’яті, 64 ГБ флеш-пам’яті, фронтальну камеру роздільною здатністю 25 Мп, основну потрійну з датчиками роздільної здатності 48, 8 і 5 Мп, а також акумулятор ємністю 3500 мА · год з підтримкою 15-ватної зарядки. Galaxy A41 також виділяється платформою, тому що він заснований на SoC MediaTek Helio P65, яка також відома під ім’ям Helio G70. Тобто це перший смартфон лінійки Galaxy A на основі платформи MediaTek.

Але найнесподіваніше – наявність захисту від води (IP6x / IPx8)! Правда, є одне але. Справа в тому, що Galaxy A41 представлений в Японії, і неясно, чи з’явиться він за її межами. А навіть якщо і з’явиться, не факт, що збереже захист від води і пилу. У продажу апарат з’явиться в червні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.