Samsung Galaxy A41 офіційно анонсовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A41, довкола якого ходило багато чуток та витоків інформації щодо характеристик та дати анонсу, нарешті офіційно анонсували в Японії. Щоправда, це все одно дуже ранній анонс, оскільки поява нового смартфона південнокорейського виробника в магазинах повинна відбутися лише у червні 2020-го року.

Galaxy A41 отримав значні покращення у порівнянні з Galaxy A40, тепер він може запропонувати, для початку, новий дисплей Super AMOLED 6.1 дюйма Full HD+. На передній панелі розташований краплеподібний виріз під фронтальну камеру на 25МП, а також сканер відбитка пальця, вбудований у дисплей.

Основна камера тут досить звична для нашого часу – вертикальний модуль, який нагадує більшість минулорічних смартфонів серії Galaxy A. Основна камера отримала значне покращення, тепер тут комплект 48МП+8МП+5МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основі смартфона лежить чіпсет MediaTek Helio P65 в парі з 4-ма ГБ оперативної пам’яті. Внутрішньої пам’яті тут 64ГБ. Об’єм акумулятора нового смартфона компанії Samsung дещо розчаровує, особливо на фоні інших смартфонів модельного ряду “A” та “M” – 3500 мАг. Смартфон явно не стане вибором тих користувачів, для яких на першому місці при виборі смартфона розташована саме автономність. Для цього в компанії Samsung є інші бюджетники – наприклад, Galaxy M21, який отримав акумулятор об’ємом 6000 мАг, тобто майже в два рази більше, ніж Galaxy A41.

Досить цікавою та, мабуть, важливою для багатьох покупців фішкою стане наявність захисту від вологи та пилу по стандарту IP68 у смартфонів Galaxy A41. Він буде доступний у трьох кольорах – синьому, чорному та білому. Ціни поки невідомі.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.