Redmi показав ще одну версію Redmi K30 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережевий інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma) опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter нове офіційне зображення флагманського смартфона Redmi K30 Pro в ще одному офіційному кольорі.

Як і у випадку з перламутровим Redmi K30 Pro, який виробник продемонстрував вчора, фіолетова версія смартфона отримала червону кнопку включення і блокування. Кнопки регулювання гучності при цьому виконані в кольорі корпусу.

Очікується, що виробник випустити Redmi K30 Pro Zoom Edition, який буде оснащений 108-мегапіксельним датчиком зображення, а також Redmi K30 Pro з 64-мегапіксельною камерою. Смартфони отримають однокристальну систему Snapdragon 865, а також швидку оперативну пам’ять LPDDR5 і  найсучаснішу незалежну флеш-пам’ять UFS 3.1 .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.