В мережі показали Nokia 1.3 на рендері хорошої якості

З моменту перезапуску бренду Nokia на ринку смартфонів пройшло три роки. В цілому HMD Global вдалося повернути марку в лад і пошуміти виходом сіквелів колись популярних пристроїв, а також випуском декількох сучасних мобілок. Але до сьогоднішнього дня в модельному ряду компанії немає хіта продажів і повноцінного флагмана.

Черговою спробою запропонувати масову модель стане анонс Nokia 1.3. Це буде апарат початкового рівня з абсолютно пересічними характеристиками. Відомий постачальник витоків Еван Бласс дозволив поглянути на той дизайн, який отримає смартфон, опублікувавши якісний рендер.

Це буде звичайний бюджетник в корпусі з полікарбонату і одиночною основною камерою, який до того ж позбавлений сканера відбитків пальців. Те, що це апарат з наших днів видаватиме тільки витягнутий екран з каплевидною виїмкою під фронталку. Бічні рамки не відрізняються великою витонченістю. На місці і підборіддя, де вважали за краще накреслити логотип компанії.

За попередніми даними, Nokia 1.3 базуватиметься на чіпі від MediaTek, отримає екран діагоналлю 6 дюймів, 1 Гб оперативної пам’яті і флеш-накопичувач на 8 Гб, а також акумулятор ємністю 4000 мАг. Працювати він повинен під управлінням Android 10 Go Edition.

Джерело: twitter

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.