Meizu випустить GaN зарядку потужністю 65W з Meizu 17

Компанія Meizu минулого тижня відсвяткувала 17-ий день народження, і разом зі святкуванням розкрила інформацію про випуск свого нового флагмана Meizu 17 у квітні. Ми знаємо, що смартфон отримає топову платформу Snapdragon 865 та підтримку мереж п’ятого покоління, але схоже на те, що смартфон також отримає швидку зарядку з дуже високою потужністю.

Це стало відомо завдяки фотографії зарядного блока GaN, який був опублікований у соціальній мережі Weibo. Він отримав два порти – USB-A та USB-C, через які можна буде заряджати девайси одночасно.

Фотографії зарядного блока були опубліковані китайським сайтом chongdiantou.com, який спеціалізується на витоках інформації в індустрії зарядок.

Раніше, ще на MWC 2017 компанія Meizu продемонструвала свою зарядку Super mCharge потужністю 55W, яка здатна зарядити смартфон з акумулятором на 3000 мАг за 20 хвилин з нуля до ста відсотків.

Зарядний блок може бути використаний не лише для зарядки смартфонів. Meizu стане четвертою у списку компаній, які мають власні GaN-зарядки. В ньому вже є Oppo, Xiaomi та Nubia.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.