Нові детальні зображення Motorola Edge+ з’явилися в мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola вперше за останні кілька років збирається випустити справді флагманський смартфон, і зараз ми отримали новий набір рендерів від інсайдера Евана Бласса, які дають нам чітке бачення того, як буде виглядати новий флагман Moto.

На фронтальній панелі розташований дисплей діагоналлю 6.67 дюймів з роздільною здатністю FullHD+, вирізом під фронтальну камеру у верхньому лівому куті дисплея та загнутими гранями. Незважаючи на досить суттєвий кут загину, місце під кнопки включення та регулювання звуку залишились, чого нема в Huawei Mate 30 Pro, де схожий кут загину.

Основний блок камер, який включає в себе модуль на 108МП, розміщений вертикально. Він також включає в себе ультраширокий модуль на 16МП і телефото модуль на 8МП з потрійним оптичним зумом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зверху розташований роз’єм для навушників джек 3.5мм, знизу слот для SIM-карти, динамік та порт USB-C. Також в Motorola Edge+ буде флагманський чіпсет Snapdragon 865 в парі з до 12-ти ГБ оперативної пам’яті, підтримка 5G та акумулятор об’ємом 5000 мАг.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.