Honor 30S отримає квадрокамеру, Kirin 820 та швидку зарядку потужністю 40W

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова флагманська серія “30” компанії Honor буде презентована до кінця цього місяця в Китаї. Очікується, що в модельному ряду буде флагманська модель Honor 30 та Honor 30 Pro. Компанія також випустить середньобюджетну версію свого флагманського смартфона, яка буде називатися “Honor 30S”.

Згідно з інсайдерською інформацією, Honor 30S отримає основний модуль квадрокамери, а от кількість фронтальних камер нам не відома, хоча ми точно знаємо, що вони будуть розташовані у вирізі на фронтальній панелі. Компановка основних камер нагадує Honor V30, але ми не знаємо достеменно, які саме сенсори отримає новий смартфон компанії Honor.

Як і Honor V30, Honor 30S буде підтримувати 5G, а все завдяки новому чіпсету Kirin 820, який є новим середньобюджетним конкурентом Snapdragon 765 та Snapdragon 765G від компанії Huawei. Окрім того, що сказано у цьому звіті, ми також знаємо, що в смартфоні варто очікувати швидкої зарядки потужністю 40W.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рендери смартфона також розкрили нам інформацію про те, що смартфон отримає сканер відбитка пальця на бічній грані, як і його попередник Honor 20S. Крім того, є інформація про те, що смартфон буде схожий на свого попередника також ціною – він буде продаватися за ті самі 255$, що й Honor 20S.

Враховуючи інформацію про платформу Honor 30S, можна зробити висновок, що Honor 30 та Honor 30 Pro вийдуть на флагманській платформі Kirin 990.

Джерело: 91mobiles

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.