Motorola Edge: характеристики і “живі” знімки смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс XDA Developers опублікував “живі” фотографії і досить детальну інформацію про технічні характеристики смартфона Motorola Edge, який готується до випуску.

Повідомляється, що апарат отримає дисплей WaterFall з діагоналлю 6,67 дюйма. Роздільна здатність складе 2340 x 1080 точок, частота оновлення — 90 Гц.

“Серце” смартфона-процесор Qualcomm Snapdragon 765. Об’єм оперативної пам’яті складе 6 Гбайт, місткість флеш-накопичувача-128 Гбайт. Додатково користувачі зможуть встановити карту microSD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У тильній частині корпусу розташується багатомодульна камера з оптичними елементами, збудованими в ряд по вертикалі. Йдеться про датчики з 64, 16 і 8 мП. Згадані лазерний автофокус і подвійний світлодіодний спалах.

Фронтальна камера з роздільною здатністю 25 мП буде встановлена в невеликому отворі в екрані. Крім того, в області дисплея розміститься сканер відбитків пальців.

Серед іншого згадані акумуляторна батарея ємністю 4500 мА·год, контролер NFC, симетричний порт USB Type-C і 3,5-міліметрове гніздо для навушників.

Смартфон буде поставлятися з операційною системою Android 10. Інформації про орієнтовну ціну на даний момент немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.