З’явилися нові «живі» фото бюджетного Nokia 5.3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
В середині березня планується реліз нового бюджетника Nokia 5.3. Про смартфон вже з’явилися перші подробиці. На цей раз видання 91mobiles поділилося «живими» знімками ще не анонсованого пристрою.

На фотографіях можна розглянути задню панель смартфона, з чотирма об’єктивами в круглому модулі камери і фізичним сканером відбитків пальців. На правому торці корпусу встановлена ​​«гойдалка» регулювання гучності. Знизу розташована решітка динаміка і порт USB Type-C.

Крім цього, Nokia 5.3 збереже 3,5-міліметровий роз’єм для навушників. Фронтальна камера на 8 Мп розміститься в краплевидному вирізі на дисплеї. Фронтальна частина також виділяється досить великою нижньою рамкою.

Nokia 5.3 отримає процесор Snapdragon 665 або Snapdragon 632, всередині є 6 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті. Роздільна здатність основного сенсора камери складе 16 Мп, його доповнюють датчики на 5 мп і два по 2 Мп. Екран має роздільну здатність Full HD + і діагональ 6,55 дюйма. За автономність відповідає акумулятор на 4000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.