Як може виглядати новий робочий стіл iOS 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У коді iOS 14 знайшли інформацію про новому Домашньому екрані. У ньому всі програми відображаються у вигляді списку.

Скріншоти нового робочого столу ніде не викладали, оскільки на даний момент це всього лише рядки коду. Однак дизайнери вже випустили кілька концептів, і вони досить реалістичні.

Дизайнер Паркер Ортолані вважає, що повний список додатків ідеально впишеться в пошук Spotlight. Зараз там показуються тільки ті програми, які рекомендує Siri.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додатки можна буде сортувати за різними категоріями. Відповідні кнопки знаходяться зверху. Папки теж нікуди не подінуться: вони перетворяться в списки, що випадають.

Видання Ispazio випустило свій концепт, який нагадує список додатків на watchOS. У правому верхньому куті є перемикач між режимами відображення. Поруч з ним знаходиться кнопка сортування і панель пошуку.

Дизайнери Ispazio вважають, що Apple може зробити список більш корисним, якщо під назвою додатка буде показуватися додаткова інформація. Це може бути кількість непрочитаних повідомлень, наступна зустріч і запам’ятовуються фотографії.

Поки що це всього лише концепти. Немає ніякої гарантії, що список програм взагалі з’явиться в iOS 14. Apple в будь-який момент може змінити свої плани.

Більш детальну інформацію ми дізнаємося на конференції WWDC, яка зазвичай проходить на початку червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.