Найпотужнішим смартфоном у світі став Asus ROG

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон лінійки Asus ROG першим отримає новий процесор Snapdragon 865 Plus.

Про це повідомляє китайське видання MyDrivers з посиланням на джерела.

За інформацією співрозмовників, геймерський смартфон Asus ROG Phone 3 буде першим апаратом, який отримає новий мобільний процесор від Qualcomm. Інсайдери вважають, що таким чином телефон Asus стане найпотужнішим гаджетом на ринку. Крім ROG Phone 3, процесор Snapdragon 865 Plus повинні отримати і інші Android-смартфони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Snapdragon 865 Plus буде побудований з використанням семинанометрового техпроцесу TSMC, базуватиметься на ядрах Kryo 485, і отримає графічний процесор Adreno 645. Журналісти відзначили, на новому чіпі концепти смартфонів набрали понад 600 тисяч балів в популярному бенчмарку AnTuTu.

Видання зауважило, що актуальний смартфон ігровий лінійки Asus – ROG Phone 2 – був першим девайсом, який отримав процесор Snapdragon 855 Plus. Реліз Asus ROG Phone 3 очікується в третьому кварталі 2020 року.

У грудні 2019 року Asus ROG Phone 2 був визнаний найпотужнішим смартфоном на ринку за версією бенчмарка AnTuTu. Девайс набрав рекордні 496 тисяч балів в синтетичних тестах обладнання. Також в топ найпродуктивніших девайсів увійшли OnePlus 7 Pro, 7T, 7T Pro, Realme X2 Pro, Xiaomi Redmi K20 Pro, Asus ZenFone 6, Samsung Galaxy Note 10+ і Note 10+ 5G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.